Handgemaakte kaarten te koop

Ik heb een flinke voorraad handgemaakte kaarten die ik graag wil verkopen.

De kaartjes worden verpakt in zakjes met een envelop erbij.

Je kunt ze bestellen via mijn webshop www.moonkaarten.nl en na je bestelling krijg je een mail met het totaal exclusief verzendkosten. Nadat ik de bestelling aangenomen heb zal ik de werkelijke tarieven van het pakketje aan je doorgeven en kun je betalen via een overmaking op de bank of een betaalverzoek dmv Tikkie. Zodra het geld op mijn rekening staat gaat je envelop met de kaarten op de post.

Als ik kaarten op maat voor je ga maken hou er dan wel rekening mee dat dit vaak iets langer duurt, dus graag minimaal een week tevoren bestellen.

Ik heb ze verdeeld in categorieën zoals bloemen, mannen, verjaardag, bedankt etc.

Ook kun je mij bij kaartjes bestellen die maak ik dan voor je. Ik laat een aantal opties zien en dan laat je weten waar de voorkeur naar uitgaat, daar komen we samen wel uit.

Je kunt me ook via whatsapp (bovenaan de pagina links) bereiken en via de mail op moonkaarten@gmail.com.