Workshops even op pauze

Door de Corona  staan de Workshops even stil. Maar zodra het weer mogelijk is zal ik op deze website weer gaan promoten voor leuke creatieve workshops.

Villa Aberson: Creatieve workshops bij Bed en Breakfast Villa Aberson in  Olst

Ik ben momenteel al mijn kaarten die ik heb gemaakt in mijn webshop aan het zetten, want ik verkoop mijn kaarten ook. Kerstkaarten, geboortekaartjes, rouwkaarten, verjaardagskaarten, noem het maar op! Wil je een kijkje nemen? http://www.moonkaarten.nl

Alle kaarten die daar op staan zijn op voorraad en je kunt er ook een bestelling doen dan ga ik wat moois voor je maken en kies je zelf de kaart uit die het gaat worden. Ik inventariseer bij jou wat je graag zou willen hebben. Daarna rekenen we af met de verzendkosten erbij die je via de mail/whatsapp doorkrijgt. Na betaling worden de kaarten opgestuurd.

Mochten er nog verzoekjes zijn voor workshops dan hoor ik dat uiteraard graag! Ik hoop binnenkort ook weer eens een Youtube Filmpje weer te maken.

Mijn kanaal is hier te vinden: https://www.youtube.com/channel/UChSQMYqSfR3UQkuxBcG3Fqw?view_as=subscriber

Mocht je nog vragen ergens over hebben of een bestelling willen doen van Stampin’ Up! materialen? Mail me dan op destempelhoek@gmail.com

Of stuur me een whatsapp berichtje (links bovenaan op de pagina staat een rechtstreekse link naar whatsapp.

Hopelijk tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *