Workshop Agenda

Woon je in Uithoorn of omgeving dan kun je bij mij thuis een workshop volgen of je kunt een workshop bij je thuis inplannen met mij.
Mocht je verder weg wonen dan komen er reiskosten per kilometer bij.
Dit is mogelijk op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Er staan geen data bij die vullen we in overleg met elkaar in.
De workshops worden bij mij thuis gegeven of op locatie. Ik heb plek voor maximaal 8 personen aan mijn tafel en de workshops zijn van 13.30 uur tot 16.00 uur. Het minimaal aantal mensen is 3 personen.
Je gaat naar huis met 3 zelfgemaakte kaarten/projectjes.
De kosten hiervoor zijn € 15,- per persoon en je kunt gebruik maken van mijn stempels, papier, inkt en alle toebehoren voor de kaarten. Soms bied ik ook extra producten aan die bijbesteld kunnen worden van tevoren zodat jezelf een stempelset hebt van het thema.
De workshop moet vooraf betaald worden dan is de plek gegarandeerd.
Geef je snel op want vol=vol. Bij meer interesse kan ik nog een extra workshop inplannen. We werken met stempels stansjes en inkt en papier van Stampin’ Up! en je hoeft geen ervaring te hebben met stempelen want dat leer ik je.
Is er behoefte aan een uitgebreidere workshop met bepaalde technieken dan kan ik dat ook regelen uiteraard.

Zoals je kunt begrijpen zijn er op die moment nog geen workshops te plannen.

Als de versoepelingen zo doorgaan is het misschien binnenkort wel weer mogelijk om met een groepje van 3 personen een workshop te doen, maar als daar verandering in komt dan laat ik het weten.

Ik hoop dat we de workshops weer kunnen gaan hervatten in een 1 1/2 meter maatschappij. Dan zal ik ook wat opties op de website zetten waar je je voor kunt opgeven.
Zolang dat nog niet zo is geef ik regelmatig leuke online workshops via YouTube of via Facebook Live. Je kunt me vinden op facebook onder Monique Bos (mijn  prive account) en Monique De Stempelhoek Creatieve Creaties (mijn workshop account)
Mochten er verzoekjes zijn voor een bepaalde workshop stuur me dan een berichtje.
En we maken altijd een workshop op maat in overleg met je.
Je kunt een thema kiezen bijvoorbeeld vlinders of een techniek zoals werken met embossingpoeder, dat is natuurlijk net waar de behoefte naar is.
Wil je meer weten? Mail me dan even op destempelhoek@gmail.com dan overleggen we.
Groetjes Monique Bos
De Stempelhoek Uithoorn
www.destempelhoek.nl
destempelhoek@gmail.com
Instagram:destempelhoek
Pinterest:destempelhoek
Tel 0613119782