Update over de Stempelhoek Uithoorn

Door diverse omstandigheden ben ik de laatste maanden niet erg actief op mijn website geweest. Ik ben inmiddels geen Stampin’ Up! Demonstratrice meer omdat ik niet genoeg omzet heb gehad, maar ik ga uiteraard gewoon door met knutselen en mooie dingen maken.

Mijn vader is overleden en daarom ben ik op dit moment niet erg actief met de kaarten etc. Maar dat komt wel weer.

Op mijn website www.moonkaarten.nl  verkoop ik mijn zelfgemaakte kaarten en sieraden en ik ben op Instagram en Facebook gewoon nog lekker aan het posten wat ik maak.

Ik ben op dit moment de zelfgemaakte kerstkaarten aan het bijwerken op de website.

Wil je bestellen? Stuur me een mail en dan stuur ik je de directe link naar de website.

Hopelijk heb ik ook weer tijd om leuke filmpjes op Youtube te zetten.

Ik heb er nog een hobby bij en gebruik allerlei supergezonde producten waar ik meer energie van krijg en ook Collageen. Als je hier meer over wilt weten mail me dan op destempelhoek@gmail.com dan vertel ik je er graag meer over.

Binnenkort meer informatie op deze website.

 

Groetjes Monique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *