Sale-A-Bration Feestje met leuke gratis producten!!

Elk jaar in het begin hebben we een hele leuke actie bij Stampin’ Up! Bij besteding van elke € 60,- mag u een extra cadeautje uitzoeken uit de speciale Sale-A-Bration folder. Dit zijn stempelsets en designpapier. Deze actie loopt tot en met 28 Februari dus wees er snel bij!

Hier is de link om te zien wat er voor leuks gratis te krijgen is: https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/2021/SAB/2021_SAB_UK.pdf

Ook kun je instappen als demonstratrice en zelf korting op je producten krijgen. Het instappakket is pakket dat je helemaal zelf kunt samenstellen. Je mag voor € 175,- aan producten uit de lopende catalogi samenstellen en je betaalt hiervoor € 129,-. Dus dat is in ieder geval al € 46,- korting!! Maar je krijgt er ook een heel mooi pakket designerpapier bij van alle actuele kleuren.

De nieuwe catalogus die loopt van Januari tot en met Juni is hier te bekijken: http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2021%20January-June/catalogs/JJ_2021_UK.pdf

Je kunt het 3 maanden uitproberen of je het leuk vind en dan krijg je 20% korting op je producten die je koopt en als je het daarna niet meer wilt kun je gewoon opzeggen. Geen addertjes onder het gras. Je wordt als demo ook als eerste op de hoogte gehouden van elle nieuwtjes.

Wil je meer weten? Stuur me dan even een berichtje dan leg ik het je allemaal haarfijn uit.

Creatieve Groetjes van Monique Bos, De Stempelhoek Uithoorn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *