Nieuwe Mini Catalogus 3 Januari – 2 Juni 2020

Wil jij deze catalogus ook ontvangen? Neem dan contact met mij op.
Wil je op de hoogte blijven van alle acties van SU? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief.
Wil je meer weten over de instapactie als demo die 3 januari 2020 ingaat? Ik vertel je er alles over. Je krijgt veel extraatjes en je kunt het een half jaar uitproberen of het wat voor je is met 20% korting. Informeer naar de mogelijkheden.

Ik heb vandaag met onderstaande sets gewerkt en daar kwamen deze leuke kaartjes uit.Alleen met stempels inkt en papier

Met achtergrondpapier gekleurd papier stansjes en inkt en stempels

Met stansjes papier inkt.

Wil je dit ook leren? Ik geef ook een workshop met deze stempels. 

Er zijn 2 opties:
1. Workshop met de stempelset Honey Bee erin. De workshop is dus inclusief de stempelset (ter waarde van € 24,-) die je meeneemt na de workshop. Deze workshop inclusief alle materialen kost € 40,-.

2. Speciale aanbieding: Workshop met de stempelset Honey Bee en de bijbehorende stansjes van deze set (ter waarde van € 49.50) . De workshop is dus inclusief de stempelset en de stansjes die je meeneemt naar huis, maar let op voor de stansjes heb je wel een Big Shot of Cuttlebug stansmachine o.i.d. nodig. Deze workshop kost € 65,- en is inclusief een starterssetje van een clearblock (om je stempel op te zetten) en 2 kleine intkussens met inkt erin en 10 vellen Whisper White papier erbij. En als je deze workshop doet mag je ook nog een extra product uitzoeken uit de catalogus van de Sale-A-Bration een actie die loopt van 3 januari 2020 tot en met 2 juni 2020. De stempelset Speciaal voor Jou die hierboven op de foto staat komt uit deze Sale-A-Bration folder en kan dus gratis zijn voor jou als je deze workshop bij mij komt doen. Deze is ook in het Engels te bestellen. Als je voor deze workshop kiest betaal je alleen voor de materialen en daar krijg je een hele hoop voor terug.

Zaterdag 1 Februari van 12 uur tot 16 uur wordt deze workshop bij mij thuis gegeven in Uithoorn. Onder het genot van wat drinken en wat lekkers erbij gaan we gezellig aan de slag.

Geef je snel op want er zijn 4 plekken beschikbaar. 
Opgeven kan toe uiterlijk vrijdag 24 januari 2020 in verband met het bestellen van de stempels en dies/stansjes.

Mocht je hier nog vragen over hebben dan hoor ik het graag, stuur mij een email en ik antwoord snel.

Groetjes Monique Bos
De Stempelhoek Uithoorn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *