Catalogus aanvragen

Er zijn een aantal Catalogi van Stampin’ Up! per jaar.

Je kunt ze gratis online bekijken met onderstaande links:

Jaarcatalogus (loopt van 3 juni 2019 tot 2 mei 2021) De online link werk t nog niet die wordt pas 3 juni actief, je ziet nu nog een bestand van de huidige jaarcatalogus.
De Mini Catalogus is uit en deze loopt tot en met 2 juni 2020.
Op dit moment hebben we weer opruiming van sets die niet meer in de nieuwe Jaarcatalogus blijven staan en dan kunnen die soms met  korting besteld worden.
Als je bij mij voor minimaal € 50,- besteld dan krijg je automatisch een gratis catalogus toegestuurd zodra hij uit is.
Wil je een papieren catalogus ontvangen? Dan betaal je wel de verzendkosten van € 4,- voor een brievenbuspakketje. Als je binnen 3 maanden een bestelling plaatst uit de catalogus van minimaal  € 50,- dan krijg je die € 4,- in de vorm van korting op je bestelling terug. €   Klik dan hier om mij een email te sturen en dat kan ook voor een bestelling wilt doen of andere vragen hebt kun je ook bovenstaande link gebruiken. Of klik op het whatsapp icoontje bovenaan de pagina.

Online store:https://destempelhoek.stampinup.net/Bij deze online store kun je alle producten van Stampin’ Up! kopen maar je hebt er wel een creditcard voor nodig. En als je de hostesscode invult bij je bestelling dan krijg je nog een leuk cadeautje toegestuurd! Deze hostesscode staat op de homepagina aan de rechterkant en wisselt per maand.

Heb je geen creditcard dan kun je daar wel de artikelnummers noteren van wat je graag wilt bestellen en mij een email sturen dan bestel ik het voor je en betaal je aan mij via een tikkie of een overmaking waarna ik je bestelling zal verwerken.

Groetjes Monique Bos
De Stempelhoek Uithoorn
www.destempelhoek.nl
destempelhoek@gmail.com
Instagram:destempelhoek
Pinterest:destempelhoek
Tel 0613119782