Even voorstellen

Ik ben Monique Bos en ik maak als sinds 1999 kaarten. Het is ooit begonnen met 3d kaarten en uiteindelijk heb ik heeeeel veel technieken geprobeerd voordat ik bij het stempelen uitkwam.
Ik ben een aantal jaren demonstratrice geweest bij een Hobbywinkel in Hoorn (NH) en vond het al ontzettend leuk om de mensen te laten zien wat je allemaal kunt maken met diverse materialen.
Ik heb mezelf nieuwe dingen aangeleerd en heb diverse workshops gevolgd om meer bij te leren. En uiteindelijk ben ik via een knutselvriendin in aanraking gekomen met het stempelen. Dit leek me zo ingewikkeld allemaal maar eigenlijk viel het best mee.

Ik kwam de techniek stempelen tegen en vond dat eigenlijk wel een hele leuke techniek. Ik werk inmiddels parttime aan het werk en probeer in mijn vrije tijd lekker creatief bezig te zijn. Ik geef ook workshops (nu tijdens de Corona online via Youtube of Facebook Live).

Dat kan zijn met kaarten maken, scrapbooken, sieraden maken, diamond paintings maken en ik heb ook een cursus Botanisch Tekenen gedaan van 8 weken.

Het is al weer een heel lang verhaal geworden maar wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik graag mijn enthousiasme voor het creatief bezig zijn wil delen met iedereen. En het liefst ook andere mensen laten zien dat IEDEREEN kan stempelen. Echt probeer het eens.
Wil je meer weten of wil je uitproberen of stempelen iets voor jou is? Neem dan contact met me op. Dat kan via Whatsapp (zie bovenaan pagina links) of via de mail destempelhoek@gmail.com of bellen.
Groetjes Monique Bos
De Stempelhoek Uithoorn
www.destempelhoek.nl
destempelhoek@gmail.com
Instagram:destempelhoek
Pinterest:destempelhoek
Tel 0613119782