De grote verandering

Ik heb al jaren problemen met mijn gewicht en ik heb echt al van alles geprobeerd en helaas was er tot nu toe niets dat mij kon helpen met goed gewichtsverlies.

En in de loop der jaren zijn er nog heel wat kilootjes bijgekomen. Ik was ook altijd een snoeper dus dat is ook niet gek dat je dan aankomt. En sporten ben ik pas later gaan doen. Het duurde ook niet lang voordat ik dan ook al over de 80 kilo woog en met mijn 1.70 lang is dat teveel. Ik heb van alles geprobeerd, van maaltijdvervangers naar koolhydraat arm maar niets hielp en op een gegeven moment had ik me er wel bij neergelegd. 2 jaar geleden lukte het me toch om 8 kilo af te vallen maar toen we hoorden ik oktober 2018 dat mijn moeder niet meer beter zou worden en ze overleed begin 2019 toen kon het me ook allemaal niet meer schelen. Ik had tenslotte alles geprobeerd wat binnen mijn bereik was en niets hielp. Ik kreeg ook allerlei vage lichamelijke klachten en was altijd moe en weinig energie over. Ik ben zelfs per 1 maart van dit jaar 3 dagen gaan werken in plaats van 5 dagen wat ik al 5 jaar deed met plezier, maar door het overlijden van mijn moeder ging ik over het leven nadenken en kwam er achter dat mijn prioriteiten veranderd zijn en dat ik wilde genieten. Toen kwam ineens 2 weken later de lockdown. Mijn eerste reactie was gatver mogen we nu helemaal niets meer? En wat ging ik doen? Juist ik ging snaaien! Tot ik een maand geleden op 16 april op de weegschaal ging staan en dacht????? Oh nee 99 kilo!!!

Mijn vriendin Esther was al een aantal jaren bezig met de promotie van een superfood systeem en ik heb contact met haar opgenomen en heb gezegd ik wil het proberen. Dus ik heb een pakket met allerlei producten aangeschaft en ben begonnen. Ik begon om af te vallen. Maar al na 4 dagen merkte ik dat ik meer energie had.  En dat ik beter sliep! En dat ik niet meer zo’n opgeblazen buik had. Wow en dat terwijl ik al jaren een prikkelbare darm heb gehad. Wat een opluchting toch dat er toch iets is dat mij helpt. Nou ik zal je vertellen dat ik me nog nooit zooooo goed heb gevoeld. Ik gebruik de producten en supplementen en mijn lichaam is helemaal aan het opknappen. Geen vreetbuien meer terwijl ik een emotie eter ben, maar de supplementen bevatten kruiden en adaptogenen die ervoor zorgen dat je lijf in balans komt en dat voelde ik! Ik ben nu 30 dagen bezig en heb mijn 2e pakket besteld en ga voorlopig nog door. Ik ben 5 kilo afgevallen en 5 cm in mijn taille kwijt, 3 cm op mijn heupen en 1 cm op mijn bovenbenen. Maar alle extraatjes die ik erbij kreeg waren ook zo belangrijk. De producten zijn ontzettend lekker van smaak en het feit dat ze puur zijn en mijn lichaam voeden en beter maken zijn voor mij ontzettend belangrijk. De producten smaken zo lekker dat het makkelijk vol te houden is.

Inmiddels is het oktober en ik ben al een half jaar bezig en voel me zo goed! Ik sport nu samen met mijn man 3 x per week in de sportschool en gebruik nu ook de sportproducten die we hebben. Een drankje vóór het sporten voor een extra boost, een drankje na het sporten voor het herstel van je lichaam en ik gebruik een drankje tijdens het sporten die zorgt dat mijn lichaam gehydrateerd is en blijft.

Het gaat om 3 stappen: 1. Voeden. 2. Ontstressen en balans krijgen. 3. Ontgiften. Je kunt het gewoon proberen er is een 30 dagen niet goed geld terug garantie op de pakketten.

Wil je meer weten? Dan kan ik je toevoegen aan onze Facebook site waar alle informatie te vinden is hierover en je kunt meedoen met de 30 dagen ‘Boost Your Health’ zodat ook jij je weer beter gaat voelen, minder moe bent, meer energie krijgt en er weer tegenaan kan! Daar staan allerlei filmpjes op die uitleggen hoe het werkt. Wil je meer weten? Stuur me dan een berichtje dan vertel ik je meer. Of je nu wilt afvallen of aankomen of meer energie wilt en je geweldig voelen. De sportproducten kun je ook gebruiken. Of wil je misschien iets bijverdienen met deze pure producten die je lichaam weer een boost geven?

Als je wilt kan ik je de link van een gratis webinar sturen waarin alles uitgelegd wordt en je je vragen kunt stellen.

Als je meer over de producten of business wilt weten kun je ook op mijn website kijken en daar informatie zoeken. Maar ik kan je er ook persoonlijk wat over uitleggen via Whatsapp (klik bovenaan pagina) of ik kan je bellen. Dus je kunt me een bericht sturen.